dilluns, 2 de gener del 2012

El projecte veu la llum

Després de més d’un any de treball el projecte més ambiciós del Grup el Cudol en els quasi 30 anys d’història, per fi veu la llum. Es tracta de l’espectacle multimèdia Dolç Cinema, un recorregut pel món del cinema a través de música i d’imatges.  Dolç Cinema és un viatge pels records que ens evoca el cinema mitjançant els sons de les nostres dolçaines. Podreu gaudir amb la música de les pel·lícules de l’oest, d’aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals. Tots els arranjaments estan realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments pel director de el Cudol Antoni de la Asunción i Andrés. 

Dolç Cinema tindrà una única representació el dia 10 de febrer a les 22.00 al Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat de València. Aquesta representació servirà d’inauguració de la Setmana Solidària que els Salesians dedicaran a treure fons per a col·laborar i ajudar als habitants de M’vouti, xicoteta localitat de la selva tropical de la República del Congo. Fa temps que el Grup el Cudol volia dedicar part del seu treball a una acció solidària i d’ajuda humanitària i aquesta és una gran oportunitat que no volíem desaprofitar. 

Les invitacions seran numerades i caldrà retirar-les amb antelació aportant una quantitat simbòlica destinada al citat projecte solidari. En breu indicarem de quina manera podeu reservar les vostres invitacions. 

No us perdeu aquest espectacle sense precedents a la història de la dolçaina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada