diumenge, 20 de novembre del 2011

Com superar l'ansietat escénica

L'ansietat escènica es considera dins dels trastorns d'ansietat com una fòbia social específica. La fòbia social es caracteritza per una por i ansietat marcats i persistents davant determinades situacions socials, a la interacció amb els altres, o simplement a ser observats en qualsevol situació, interferint de forma significativa en la vida diària del subjecte. 

La fòbia social seria generalitzada quan els temors s'experimenten en la majoria de les relacions socials o que comporten una certa interacció amb les persones. I és específica quan l'ansietat només es dóna en unes determinades situacions, com per exemple, parlar en públic, o com és el cas que ens ocupa, interpretar una peça musical siga sol o acompanyat davant un públic.

Cóm superar l’ansietat escènica en músics és un curs impartit per Guillermo Dalia i Cirujeda a la Casa de la Cultura de Castelló el 26 de novembre amb la participació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló com amfitriona.

L'horari del curs és de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00, i la seua inscripció té un preu per a músics federats de 15 € i per a músics no federats de 25 €.

Podeu demanar la vostra participació al curs al correu secretaria@xirimita.com, indicant el vostre nom i el de la colla a la que pertanyeu. La selecció dels participants es farà segons l'ordre d’arribada de la sol·licitud.

Si teniu alguna consulta podeu contactar amb Jaume Gosálbez Vallés al telèfon 629 750 874 o al correu jaume@xarxateatre.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada