dilluns, 16 de gener del 2012

Dolç Cinema

Dolç Cinema és un viatge pels records que ens evoca el cinema mitjançant els sons de les nostres dolçaines. L'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol estrena el projecte més ambiciós de la seua història en una única representació el dia 10 de febrer a les 22.00 al Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat de València. Un espectacle multimèdia per a gaudir amb la música de les pel·lícules de l’oest, d’aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals. Tots els arranjaments estan realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments pel director de el Cudol Antoni de la Asunción i Andrés.

Dolç Cinema serveix d’inauguració de la Setmana Solidària que els Salesians dediquen a treure fons per a col·laborar i ajudar als habitants de M’vouti, xicoteta localitat de la selva tropical de la República del Congo. En els pròxims dies publicarem complida informació sobre aquesta acció solidària a la que el Grup el Cudol vol dedicar part del seu treball.

Les invitacions són numerades i cal retirar-les amb antelació aportant un donatiu de 3 € destinat al citat projecte solidari. Podeu fer-se amb elles acudint a la porteria del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat situada en l'avinguda Primado Reig nº2 de València, o bé reservar-les posant-se en contacte amb qualsevol membre del Grup el Cudol o del seu director Antoni de la Asunción i Andrés:

Telèfon: 639289536

1 comentari:

Anònim ha dit...

JO HI VAIG ANAR AL CONCERT VA SER ESPECTACULAR CALDRIA QUE EL FEREU UN ALTRA VEGADA. CONEC GENT QUE ES VA QUEDAR AMB LES GANES DE ANAR

Publica un comentari a l'entrada