dimecres, 8 de febrer del 2012

Dolç Cinema s'acaba de polir

Passa el temps i ens trobem a dos dies de l'estrena de Dolç Cinema, un projecte ambiciós que vam començar fa més d'un any sense tenir molt clar on ens podia conduir, però al que hem anat dedicant treball i il·lusió fins a convertir-lo en un espectacular recorregut pel món del cinema. Un projecte del que solament queda el més important, mostrar-lo en l'escenari a tota eixa gent que ens ha fet arribar el seu entusiasme.

Fa menys d'un mes que estan disponibles les invitacions i ha sigut increïble la velocitat amb la qual han volat de les nostres mans. Ara mateix solament queden unes poques butaques lliures que en cas d'arribar així al divendres podran ser retirades en la taquilla que s'habilitarà en el Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat on té lloc la representació. Mentre arriba podeu fer-vos amb les que queden acudint a la porteria del col·legi situada en el nº2 de l'avinguda Primado Reig o posant-se en contacte amb el director del Grup el Cudol Antoni de la Asunción i Andrés. Estem parlant d'un Teatre ple amb quasi 900 persones, que suposen més de 2.500 euros per al projecte solidari al que va destinada la recaptació, una sala polivalent per a la població de M'vouti en la República del Congo.

Ahir dimarts acabarem de polir detalls en l'últim assaig realitzat en el nostre local de la Falla Montortal i Torrefiel, i des d'avui mateix comencem a traslladar tot l'instrumental al lloc de l'actuació per a realitzar les últimes proves de cara al concert que recordem se celebra a les 22.00 d'aquest mateix divendres.

Per a finalitzar, agrair a tota la gent que està col·laborant amb nosaltres tot aquest temps o que ho farà el dia de l'actuació, com per exemple Jorge Cubas, que s'encarrega de la il·luminació i en un dels últims assajos ens va regalar un excel·lent reportatge fotogràfic del que a continuació exposem una mostra:































1 comentari:

Anònim ha dit...

Hace muchos años pude compartir momentos con algunos de vosotros, de hecho a alguno os tuve de profesores de dolçaina en mi falla.......mi carrera fue tan corta que ni me acuerdo del tiempo que estuve con vosotros.
Pero a día de hoy puedo decir con voz muy alta, que me siento muy orgulloso de que en mi falla estéis muchos de los componentes del grupo, que muchos de vosotros sois amigos desde casi mi infancia y otros menos jóvenes que también hemos coincidido, de los cuales puedo presumir de amigos.
Lo dicho, para nosotros va a ser un verdadero placer el disfrutar de vuestra música dentro de un rato en el teatro de Salesianos, conociendoos después de tantos años, sé que vamos a disfrutar de una gran velada y que vamos a contribuir a una gran causa que es la de ayudar a gente con menos recursos.
Felicidades y un gran abrazo a todos mis amigos de "El Cudol".
Juan Bautista Baviera y familia.

Publica un comentari a l'entrada