dimecres, 18 de juliol del 2018

Dolç Tribut a la Gran Fira de València

L'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol tenim el plaer de participar per tercer any consecutiu en la Gran Fira de València que organitza l'Ajuntament de València amb l'objectiu de celebrar l'estiu als carrers i les places de ciutat. 

Fa dos estius vam participar amb l'espectacle Doç Cinema amb tres representacions, l'última d'elles a la Plaça de la Mare de Déu. L'any passat va ser el torn de la seua continuació natural, Dolç TV, a la Plaça del Patriarca.

En aquesta Gran Nit de Juliol de 2018 oferirem l'últim espectacle d'Antoni de la Asunción i Andrés, Dolç Tribut, homenatge a la música que ens ha acompanyat les nostres vides, The Beatles, Mecano, Queen, i que va ser estrenat el passat mes de maig.

El concert tindrá lloc aquest mateix dissabte 21 de juliol a les 23.00 a la Plaça del Pilar, dins d'una completa programació cultural que ha organitzat l'Ajuntament de València per a aquest estiu i que podeu consultar al programa de la Gran Fira de València, festa de la ciutat amb més d'un segle de tradició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada