dimarts, 26 de maig del 2015

Family Weekend, la festa del València C.F.

El Grup el Cudol actuem aquest dissabte 30 de maig a la Family Weekend, La festa del València C.F., organizada pel mateix València C.F. per a tot el cap de setmana, 29, 30 i 31, a l'antic llit del Riu Túria, entre el Pont de l'Exposició i el Pont de les Flors. La nostra participació consistirà en dos concerts d'uns trenta minuts que tindran lloc a les 18.00 i a les 20.00 a l'escenari Sentiment.

Family Weekend, o el que és el mateix, La festa del València C.F., naix com un esdeveniment pioner a la ciutat de València dirigit al públic familiar de totes les edats i especialment a tots els valencianistes. 

Concerts, espectacles, xarrades i conferències, entrevistes, concursos, expositors... Parcs d'atraccions, activitats d'aventura, tallers de manualitats, X Games, jocs urbans, videojocs... Més de trenta llocs d'hostaleria, serveis de barra i Food Trucks on assaborir el millor menjar en qualsevol moment del dia.

En el recinte s'habilitaran tres escenaris amb una programació diferent en cadascun d'ells. Hi haurà un escenari principal per a les actuacions dels artistes més importants, presentacions i actes varis, dos escenaris més xicotets distribuïts en diferents espais per als més xicotets i per a gaudir de la nostra tradició, a més de la programació de diferents actuacions repartides pel recinte.

A l'escenari principal, el divendres, el dissabte i el diumenge actuaran artistes valencians a partir de les 19.00. Actuacions de diferents grups que s'han fet un buit en el panorama musical de la música pop i folk i que compten amb una llarga trajectòria en festivals i sales. Emmerson, Tinglao, Octava Polar, Tardor, Desayuno, The Soda Club, Neuròtics, Néstor Mont, Linquae, Polaris, El Viaje de Elliot, El Trineu de Tanoka, Bluet i Somrice.

A l'escenari Blanquinegre diferents falles de la Junta Central Fallera representaran les seues actuacions musicals, mentre que l'escenari Sentiment estarà reservat per a les nostres tradicions, on a més de el Cudol actuaran el Grup de Dansa Sargantana, Xafarnat Dansa dels Nanos i Rondalla Samaruc.

El dissabte 30 de maig, tots els que assistisquen a l'esdeveniment dins del recinte podran aconseguir un passaport que els permetrà accedir al Camp de Mestalla des de les 10:00 hores a 20:00 hores ininterrompudament, per a fotografiar-se en la gespa amb familiars, amics…


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada