dilluns, 5 de maig del 2014

PercuFest 2014

L'Ajuntament, la Societat Musical La Lira Fontiguerense i la seua Escola de Música La Lira Fontina de La Font de la Figuera, conjuntament amb la gestió tècnica i artística de la productora valenciana PercuFest Productions, organitzen l'acció formativa PercuFest 2014, que constitueix tota una experiència i dinàmica pedagògica de formació extracurricular pionera i singular. 

Aquest curs intensiu d'estiu està programat exclusivament per a un alumnat dinàmic i motivat per l'estudi de l'apassionant món de la percussió, que es propose descobrir, explorar i viure els més diversos aspectes, tipus, estils i diferents pràctiques instrumentals.

Durant PercuFest 2014 s'imparteixen classes col·lectives, classes magistrals, workshops, pràctica de dinàmiques de música de cambra, drum clínics… en sessions de matí i vesprada. Es reforçen i amplien els continguts de la formació bàsica de percussió (tècnica i interpretació) d'acord amb els diferents nivells dels inscrits. S'explora la tècnica i pràctica tant dels instruments de percussió clàssica com els ètnics, tradicionals i la bateria, a través dels coneixements adquirits en les classes diàries i en les classes magistrals. S'explora el llenguatge de la improvisació i la pràctica de la música de cambra per a percussió. 

Els límits d'edat de l'alumnat queden establits de 12 a 24 anys, tots dos inclusivament, encara que excepcionalment i prèvia consulta, l'organització es reserva la decisió d'acceptar una mínima porció excepcional d'alumnat que puga excedir els marges citats. 

L'alumnat, que per a pernoctar s'agrupa per edat i sexe, s'allotja en les instal·lacions i aules condicionades ex profeso del C.E.I.P. Mare de Déu dels Xics, gestionat per PercuFest Productions, i disposant de monitors en règim de 24 hores. El menjador per a la manutenció de l'alumnat se situa en unes instal·lacions condicionades molt properes a les dependències de l'esmentat col·legi i estarà atès en tot moment per personal especialitzat. L'esmorzar i el berenar es proporciona en la ubicació on es trobe l'alumnat depenent d'activitats, classes o assajos. 

L'import de la matrícula anticipada per la totalitat de conceptes que es detallen és de 365 € si el alumne es matricula abans del 15 de maig. A partir d'aquesta data el preu de la matrícula ordinària ascendeix a 465 €. Per a membres de la mateixa unitat familiar, bé siguen germans, cosins o nebots, la matrícula és de 340 € cadascun. S'inclouen dins d'aquest preu de matricula la docència i activitats de percussió, concerts, sessions de grup i classes magistrals, l'allotjament en les instal·lacions condicionades, atenció contínua 24 hores a càrrec de monitors titulats i qualificats, assegurances de responsabilitat civil obligatòria i d'accidents, manutenció en règim de pensió completa, ús d'instal·lacions esportives (pistes d'esports, piscina…), dinàmiques extraescolars amb monitors especialitzats, assistència sanitària i una samarreta commemorativa PercuFest. Si es prescindeix d'allotjament i manutenció l'import de la matrícula és de 325 €.

El professorat d'aquesta edició està format per Antonio Domingo, Aarón Cristófol, Enric Pizá, Rafa Navarro, Madelín Espinosa, Sylvie Reynaert, Emmanuel Séjourné, Juan Francisco Carrillo i Hilari Josep Marí Cabo. 

Més informació i butlletí d'inscripció ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada