dilluns, 12 de maig de 2014

IV Curs d’estiu Musicalitza’t

Del 30 de juny al 4 de juliol té lloc a l’alberg Actio d’Alborache la 4ª edició del Curs d’estiu Musicalitza’t. Es tracta d’un curs intensiu en el qual els alumnes assistiràn a classes d’instrument amb professors especialistes en música sota l’adreça pedagògica i musical del mestre Filibert Mira i Ortega. El curs està organitzat per la Unió Musical Milamarina i Musicaltiza’t, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Miramar i de les tendes de música Casa Lluis de Mislata, Simfonic de Catarroja, Consolat del Mar de Benaguassil i Xàtiva Musical.

Dirigit a estudiants d’iniciació, grau elemental i grau mitjà de les escoles de música i dels conservatoris, també está obert a tots aquells xiquets i xiquetes que sense tindre coneixements musicals vulguen entrar en contacte amb el món de la música d’una manera lúdica. A més de les classes conjuntes i individuals, els xiquets gaudiran d’activitats lúdiques en plena natura.

El curs comprèn els següents instruments: llenguatge musical, flauta travessera, oboè, fagot, clarinet, saxo, trompeta, fiscorn, trompa, trombó, bombardí, xelo, viola, violí, tuba, percussió i piano. Es tracta de potenciar el treball en equip i la convivència, amb la música com pretext i motor que ajuda en l’educació i el creixement dels menuts. Els alumnes que no tinguen coniexements musicals poden participar de les classes col·lectives amb instruments básics de percussió i amb l’unic instrument que portem tots sempre damunt, la veu. 

Situat a Alborache, molt pròxim a preciosos paratges naturals, l'alberg Actio disposa d’unes instal·lacions modernes i ecològiques amb habitacions de 4 a 14 places. Cuina sana i equilibrada d’elaboració pròpia, piscina, zona esportiva i infantil de jocs, i zona d’aventura. 

Les places per al curs són limitades i per a xiquets i xiquetes a partir de 7 anys. Amb un preu de 280 €, s'inclou l'estància en l’alberg en règim de pensió completa, l'asistència a classes de música impartides per professors titulats, el material escolar necesari per al desenvolupament del curs, i activitats lúdiques i esportives guiades per monitors especialitzats. Al final del curs s'entrega un certificat d’aprofitament. 

Més informació i fitxa d'inscripció ací, la qual heu d'enviar a la direcció de correu electrònic info@musicalitzat.com. També us podeu inscriure cridant per telèfon al 665214732.


Musicalitza’t és un projecte destinat a recolzar el treball de les escoles de música i de les bandes al País Valencià. Compta amb una sèrie d'accions i esdeveniments dissenyats per a modernitzar i difondre la imatge de les bandes de música del País Valencià. 

Filibert Mira i Ortega, professional de la música amb una àmplia trajectòria en societats musicals, és professor d'orquestra, clarinet i mestre especialista en Educació Musical per la Universitat de València. Actualment compagina la seua labor com a professor al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent amb la direcció de les bandes Unió Musical de Catarroja, Unió Musical Milamarina de Miramar i Unió Musical de Beniarbeig.

Cap comentari:

Publica un comentari