dimecres, 23 de gener del 2013

Dolç TV

Després de l’èxit de Dolç Cinema el Grup el Cudol torna amb un nou espectacle. Si l’anterior va ser un viatge cap a la màgia i la imaginació del cinema, aquesta nova i emotiva proposta ens transportarà al món de la televisió. Prepareu-se per recordar aquells temps de la tele en blanc i negre i d’un únic canal (o de dos). Prepareu-se per reviure aquells dibuixos animats que ens ajuntaven a tota la família al voltant del televisor, d’aquelles sèries entranyables plenes de personatges emblemàtics, d’aquells anuncis publicitaris o d’aquells concursos amb els que hem crescut. 

Si et va agradar Dolç Cinema no et pots perdre Dolç TV. Torna amb nosaltres a la teua infantesa amb l'espectacle que estrenem el divendres 22 de febrer a les 22.00 al Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat de València. Direcció i arranjaments musicals a càrrec d'Antoni de la Asunción i Andrés. 

Dolç TV serveix d’inauguració de la Setmana Solidària que els Salesians dediquen a treure fons per a col·laborar i ajudar als habitants de Pointe-Noire, a la República del Congo. En els pròxims dies publicarem complida informació sobre aquesta acció solidària a la que el Grup el Cudol vol dedicar part del seu treball. 

Les invitacions són numerades i cal retirar-les amb antelació aportant un donatiu de 3 € destinat al citat projecte solidari. Podeu fer-se amb elles acudint a la porteria del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat situada en l'avinguda Primado Reig nº2 de València, o bé reservar-les posant-se en contacte amb qualsevol membre del Grup el Cudol o del seu director Antoni de la Asunción i Andrés: 

Telèfon: 639289536 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada