dijous, 16 de febrer del 2012

Gràcies

Ja han passat uns dies de la representació de Dolç Cinema i les felicitacions pel concert no ens deixen d'arribar. Veure el teatre ple d'un públic que en tot moment ens va transmetre que estava gaudint ens va fer deixar a un costat la tensió i els nervis d'una actuació que per a nosaltres era molt important per l'esforç i temps que li hem dedicat. Ens vam divertir moltíssim tocant i encara no acabem de creure que el concert s'allargara fins a l'hora i mitja. A molts de nosaltres se'ns va passar volant.

Gràcies a tots. Als de sempre i als que s'unireu per primera vegada. Gràcies per recolzar-nos d'aquesta manera, per vindre, per l'entusiasme amb el qual vau retirar les invitacions i perquè entre tots aconseguirem recaptar 2.530 euros per als xiquets de M'vouti.

Gràcies al Col·legi Salesià Sant Antoni Abat per l'oportunitat i els mitjans posats a la nostra disposició. També agrair la seua col·laboració a Solucions Gràfiques Comunica't, a la Falla Montortal i Torrefiel, i a l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli. A Jorge Cubas per encarregar-se de la il·luminació, a J. Àngel Sànchez de la informàtica, i a Chelo Haro del control d'imatges.

Al final tot açò ens omple d'il·lusió per a continuar amb nous projectes. Novament, gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada