dijous, 23 de febrer del 2012

Anatomia de la respiració

La Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters està oferint un programa de formació als músics dels grups i colles que la formen.

Els objectius d’aquest pla formatiu són oferir amb l’ajuda de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters una formació en matèries que ajuden als músics a gaudir més de la seua afició, i que normalment no s’ofereixen dins del ritme habitual de les seues escoles de música, a més de promocionar la relació entre els músics que formen els grups federats.

Tal com vam explicar açí en el taller de respiració per a dolçaina la respiració és un aspecte essencial en els instruments de vent, però en la dolçaina encara és més important perquè és un instrument de doble canya i la quantitat d'aire que cal expulsar per a fer-la sonar és elevada. És per açò pel que no cal malgastar gens d'aire i respirar d'una manera eficaç per a poder tocar sense problemes ni fatigues. 

El dissabte 25 de febrer a les 15.00 al Teatre Auditori de La Vila Joiosa, Paloma Mora i Goterris, amb el grup Els Valerios com a amfitrió i la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila-joiosa, impartirà el curs Anatomia de la respiració. Està estructurat en dos nivells amb una durada de dues hores i mitja per a cadascun i poden realitzar-se els dos el mateix dia.  Per a participar heu d’omplir el full d’inscripció adjunt i remetre’l a la adreça formacio@xirimita.com. S'estableix un preu per cada curs de 15 € per a músics federats  i de 25 € per als no federats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada