dijous, 27 d’octubre del 2011

I Concurs de Composició per a Dolçaina i Banda Ciutat de Castelló

La Banda Municipal de Castelló, la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters i la Federació de Colles de Castelló organitzen un concert el divendres 28 d’octubre a les 20.00 a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb motiu del lliurament de premis del I Concurs de Composició per a Dolçaina i Banda Ciutat de Castelló.

En una primera part la Banda Municipal de Castelló, dirigida per Francisco Signes Castelló, i els solistes Luis Martin Vidal i Alberto Celma Tirado, interpreten les quatre obres que opten al premi: La Cova de les Meravelles, Fantasia, Bucólicas, i Astrágata

A la segona part, juntament amb la mateixa Banda Municipal de Castelló, el solistes Julio González Sos i Quique Pérez Serrano ofereixen Diàleg, de Francisco Signes Castelló. I a continuació, amb el solista Alberto Celma Tirado, Divagacions sobre un tema de Brahms, de Vicent Adsuara i Mora, compositor, dolçainer i membre del Grup de Dolçainers i Tabaleters el Cudol. Finalment s'interpreta l'obra guanyadora d'aquest I Concurs de Composició per a Dolçaina i Banda Ciutat de Castelló.

Colla de Dolçaines i Percussió de la Societat Musical d'Alboraia interpretant Divagacions sobre un tema de Brahms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada