dilluns, 13 de setembre del 2010

València Crea 2010

Dijous 16 de setembre a les 20.00 en el Saló d'actes de l'Edifici de la Regidoria de Joventut es lliuren els premis del XI Certamen de Creació Jove València Crea 2010 on Vicent Adsuara i Mora rep el Premi Nacional de Música per compondre l'obra Presències, escrita per a quartet de corda, quartet de vent, piano i percussió.

Vicent Adsuara i Mora, a més de dolçainer del Grup de Dolçainers i Tabaleters el Cudol, és Mestre d'Educació Musical i compositor pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ja ha estat guardonat en nombroses ocasions per les seues obres musicals, on fa ús de variades formacions clàssiques i de la dolçaina. Premis Tirant 2007, Menció d'honor al III Premi de Composició per a Dolçaina i Piano Ciutat d'Algemesí, Menció d'honor al V Concurs de Composició per a Dolçaina i Percussió Vila de Muro, Menció d'honor al I Concurs de Composició per a Dolçaina i Orgue Vila de Pedreguer.

València Crea és un certamen de creativitat organitzat per la Regidoria de Joventut i es presenta com un dels més consolidats al País Valencià en la seua curta carrera. En ell es premia als joves creadors i s'aposta per ells promocionant ací i en l'estranger la seua obra artística. El que va començar amb un certamen que va atraure a 185 joves creadors és ara ja un esdeveniment amb un Premi Nacional, a més del Premi València, i un nombre exponencialment creixent de participants, la qual cosa reflecteix la seua curta però vertiginosa carrera i la gran acceptació que té entre el públic jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada