dissabte, 28 d’abril del 2018

Dolç Tribut



El Grup el Cudol estem ultimant l'estrena de l'últim espectacle d'Antoni de la Asunción i Andrés. Dolç Tribut, homenatge a la música que ens ha acompanyat les nostres vides, The Beatles, Mecano, Queen... 

L'estrena tindrà lloc al Teatre del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat de València el divendres 11 de maig a les 22.00 de la nit.

Tota la recaptació es dedicarà a No hay sueños imposibles, campanya amb la qual els Salesians estan recaptant fons per a impulsar projectes de cooperació internacional, educació per al desenvolupament i voluntariat. 

Les invitacions poden retirar-se amb antelació aportant un donatiu de 4 € destinat a la campanya solidaria acudint a la porteria del Col·legi Salesià Sant Antoni Abat situada en l'avinguda Primado Reig nº2 de València, o bé reservar-les posant-se en contacte amb qualsevol membre del Grup el Cudol o del seu director Antoni de la Asunción i Andrés: 

Telèfon: 639289536 

Si resten invitacions, es podran adquirir el dia d'estrena en la mateixa porta del teatre, encara que amb l'expectació que s'està generant segurament s'hagen esgotat en els pròxims dies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada