diumenge, 24 de setembre del 2017

I Concert d'intercanvi a la Falla Montortal i Torrefiel

Aquest any el Grup el Cudol participem per primera vegada en el Programa de Concerts d'intercanvi que patrocinen la Generalitat Valencia i l'Institut Valencià de Cultura i que promociona la col.laboració entre les agrupacions musicals de quatre federacions, la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT), la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) i la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV).

Per a iniciar-se en aquesta iniciativa, al mes de juliol ens vam ajuntar amb l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli per a oferir un concert al seu barri. Ara és el torn de completar aquest intercanvi al nostre, a la nostra falla.

Així que el proper dissabte 30 de setembre a les 19.30, a la Falla Montortal i Torrefiel a la que pertanyem molts dels músics del grup, conclourem aquesta primera participació en el Programa de Concerts d'intercanvi. Per a començar l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli oferirà una mostra del seu repertori i desprès serà el torn de el Cudol. Finalment interpretarem conjuntament la marxa mora Xavier el Coixo, obra de J. Rafael Pascual Vilaplana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada