dijous, 26 de gener del 2017

Reconeixement Passet a Passet

La Colla de dolçaines i tabals Malpasset de Cocentaina, reunida en assemblea ordinaria el passat 20 de gener, ha pres la decisió amb total unanimitat per part de tots els assistents d'otorgar el Reconeixement Passet a Passet en la edició 2017 a Antoni de la Asunción i Andrés, el qual desde fa molts anys ha realitzat un gran treball i esforç en defensa, difusió i dignificació dels nostres instruments, el tabal i la dolçaina, amb multitud de composicions d'estils molt variats, arranjaments, així com molts espectacles de creació pròpia. També ha estat director a múltiples colles on ha mostrat la seua mestria.

La Colla Malpasset decideix també convidar a participar al XIII Festival de Colles que organitza a l'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol, dirigida pel mateix Antoni de la Asunción i Andrés. 

El XIII Festival de Colles on li es farà entrega del Reconeixement Passet a Passet tindrà lloc el proper diumenge 5 de març a les 12.00 al Centre Cultural El Teular de Cocentaina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada