dilluns, 17 d’octubre de 2016

III Aplec de Dolçainers i Tabaleters de Tavernes Blanques

La Colla A La Propera organitza aquest cap de setmana el III Aplec de Dolçainers i Tabaleters de Tavernes Blanques i el Cudol tornarem a participar.

El divendres dia 21 d'octubre el luthier Vicent Aliaga obrirà els actes amb la instal·lació d'una exposició de dolçaines i tabalets a la Sala d'exposicions del Parc Escolar del carrer 9 d'octubre que estarà a disposició dels visitants des de les 19.00.

El dissabte dia 22, de 11.00 a 13.00, s'ha organitzat el taller per a xiquets El Tabal i la Dolçaina al teu abast, a la Sala d'exposicions del Parc Escolar.

Finalment, eixa mateixa vesprada de dissabte la Colla A La Propera ha convidat un gran nombre de colles de dolçainers i tabaleters per a acompanyar-los en aquest dia de celebració i convivència que començarà a les 18.15 amb un pasacarrer arreu del poble, i posteriorment per a oferir a les 19.00 un concert al Parc Escolar on cada colla interpretarà una xicoteta mostra del seu repertori. L'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol acudirem acompanyant a la Colla Xarançaina de Castelló, l'Escola Russafa-fa, l'Associació de Tabal i Dolçaina El Cigalo i Amics, la Colla Les Raboses d'Alcira, i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Picanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada