divendres, 27 de maig del 2016

Family Weekend, la festa del València C.F.

El Grup el Cudol tornem a actuar demà dissabte 28 de maig a la Family Weekend, La festa del València C.F., organizada pel mateix València C.F. per a tot el cap de setmana, 28 i 29, a l'antic llit del Riu Túria, entre el Pont de l'Exposició i el Pont de les Flors. La nostra participació consistirà en un concert que tindrà lloc a les 19.30 a l'escenari principal Bein Sport Family Weekend.

La Family Weekend és una ineludible cita per a valencianistes de totes les edats organitzada per la Fundació València C.F. per a compartir el seu sentiment i gaudir de multitud d'activitats lúdiques: atraccions, gastronomia, actuacions en directe…, amb el fil conductor de la passió pel València Club de Futbol i l'ambició compartida de gaudir d'una reeixida pròxima temporada.

Aquesta segona edició del Family Weekend, celebració pionera en el futbol espanyol i que es va saldar amb un èxit d'assistència en la seua primera edició, tornarà a comptar amb nombroses sorpreses dedicades a les famílies valencianistes, que podran reunir-se i gaudir d'un cap de setmana d'oci inoblidable. Els aficionats més joves i les seues famílies podran gaudir, entre altres activitats, d'actuacions en directe repartides en tres escenaris, mini-futbol, atraccions infantils, el chutómetro, circuit scalextric, circuit de motos, variada gastronomia amb zona de taules amb ombra i food trucks…

A més, en la constant cerca del màxim acostament a l'afició del València CF, la presidenta Lay Hoon Chan, al costat de l'entrenador Pako Ayestarán, i els jugadors Paco Alcácer i Jaume Doménech, compartiran el dissabte 28 a les 11.00 un esmorzar popular amb penyes valencianistes, i recorreran les instal·lacions del Family Weekend. A continuació, els dos futbolistes valencians, al costat de l'entrenador, acudiran a l'escenari Sentiment CaixaBank para, entre les 12.00 i les 13.00 hores, signar autògrafs i atendre als afeccionats valencianistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada