dilluns, 28 de setembre de 2015

II Aplec de Dolçainers i Tabaleters de Tavernes Blanques

L'any passat en la localitat de Tavernes Blanques es va crear una nova colla de dolçainers i tabaleters, la Colla A La Propera, que amb motiu de les celebracions del 9 d'octubre va organitzar el I Aplec de Dolçainers i Tabaleters de Tavernes Blanques. Doncs aquest cap de setmana se celebra la segona edició, i el Cudol tornarem a participar.

El divendres dia 2 d'octubre el luthier Vicent Aliaga obrirà els actes amb la instal·lació d'una exposició de dolçaines i tabalets a la Sala d'exposicions del Parc Escolar del carrer 9 d'octubre que estarà a disposició dels visitants de 19.00 a 21.00 tots el dies fins a la festivitat del mateix dijous 9 d'octubre.

El dissabte dia 3, de 11.00 a 13.00, s'ha organitzat el taller per a xiquets El Tabal i la Dolçaina al teu abast, a la mateixa Sala d'exposicions del Parc Escolar.

Finalment, el diumenge dia 4 d'octubre la Colla A La Propera ha convidat un gran nombre de colles de dolçainers i tabaleters per a acompanyar-los en aquest dia de celebració i convivència que començarà a les 11.00 del matí amb un pasacarrer arreu del poble, per a posteriorment oferir a les 12.00 un concert al Parc Escolar on cada colla interpretarà una xicoteta mostra del seu repertori. L'Agrupació Cultural de Dolçainers i Tabaleters el Cudol acudirem acompanyant a la Colla de Grallers i Tabaleters de Campredó, la Colla Xarançaina de Castelló, l'Escola Russafa-fa, la Colla Som de Traca, la Colla de dolçainers i tabaleters la Brama, i els Germans Caballer.


Cap comentari:

Publica un comentari