dijous, 23 de gener del 2014

II Concert d'intercanvi de La Colla d'Algemesí

El dissabte 25 de gener, a les 19.30 i al Teatre Municipal d'Algemesí, té lloc el II Concert d'intercanvi organitzat per La Colla d'Algemesí. En aquesta ocasió és la Colla la Llocà d'Albalat de la Ribera la invitada a compartir escenari. Amb aquests concerts La Colla d'Algemesí pretén expandir les seues relacions amb altres agrupacions amb la mateixa finalitat, que és la de la difusió de la música dels nostres instruments tradicionals.

La vesprada musical començarà a les 19.00 amb una cercavila que anirà des de la Plaça Major de la ciutat d'Algemesí fins el Teatre Municipal. A continuació, a les 19.30, es donarà pas al concert.

En la primera part actuarà la Colla la Llocà d'Albalat de la Ribera baix la batuta del seu director Ximo Borràs. En la segona part serà el torn de La Colla d'Algemesí, baix la batuta d'Antoni de la Asunción i Andrés. Finalment, per a concloure l'intercanvi, ambdues colles es juntaran per a interpretar dues obres.

Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Teatre Municipal d'Algemesí el dijous 23 de gener de 18.30 a 20.00, o des d'una hora abans del concert pel preu de 3 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada