dijous, 16 de juny del 2011

VIII Trobada de Colles de Tabals i Dolçaines de València

El dissabte 18 de juny la Colla Pere Cabanes - Compte Lumiares organitza la VIII Trobada de Tabals i Dolçaines de València que com tots els anys reuneix un bon nombre de colles amb l'interès de promocionar les possibilitats d'aquests instruments tradicionals com a representació musical de la ciutat. A la colla organitzadora s'adhereixen el Grup el Cudol, la Colla Monteolivet, la Colla el Cabasset de la Falla Dr. Manuel Candela - Beatriz Tortosa, Colla Cucanyes, Colla Sant Josep de Pignatelli, l'Escola de Tabal i Dolçaina de la Junta Central Fallera, Colla Estrela Roja, Colla el Foiet i Colla Russafa-fa. 

La jornada comença a les 17.00 en el carrer Altura amb una cercavila al voltant del barri per a posteriorment oferir un concert conjunt on cada colla mostrarà part del seu repertori. El Grup el Cudol interpreta:

Dolça fira, de Francisco Valor Llorens
Musicals, d'Antoni de la Asunción i Andrés

Finalment es tanca l'acte amb un sopar per als músics i assistents que així ho sol·liciten a la Falla Pere Cabanes - Compte Lumiares, que col·labora en els actes al costat de l'Ajuntament de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada