dijous, 31 de març del 2011

Conectamúsicos

Aquestes falles naix conectamúsicos, una plataforma social orientada a l'àmbit musical desenvolupada amb el propòsit de facilitar la transmissió d'informació entre músics, ja siguen bandes, societats musicals o qualsevol tipus d'agrupació musical, i possibles demandants dels seus serveis.

Es tracta d'una web que facilita la relació entre els músics, que cerquen un mitjà per publicitar els seus concerts, actuacions, i els demandants, que cerquen artistes i espectacles per a contractar. La seua marxa ha començat aquestes festes de falles, i ha sigut un èxit. En aquesta gran base de dades els músics informen sobre la seua disponibilitat, que queda visible per a tot aquell que necessite els seus serveis.

La nova plataforma social vol posar en contacte a músics, professionals i amateurs, per a fomentar l'ocupació en l'àmbit musical. La iniciativa sorgeix a partir de la idea d'uns joves músics valencians que han decidit unir els seus esforços i aprofitar internet per a crear una gran base de dades sobre músics, bandes, xarangues i grups de tots els gèneres musicals.

Tota la informació a conectamusicos.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada